♥ Blog Si Bahu Kotak ♥
Akak rindu adik :/
Saturday, May 5, 2012 | 6:30 PM | 0 Teen Turquoise


Kehadapan adik yang saye sayangi, Hafiz Muhammad, akak rindu dekat kau dik :/ seriously. dah 10 bulan Hafiz jadi adik akak, tapi mcm tak de pape pon. kite jumpe pon kadang masing masing buat hal sendiri jehh. sedihh ohh :( mase olahraga je akak dapat spent time dengan Hafiz. waktu mcm tu je lahh kite berkumpul. waktu lain jaang lahh. kite memang tak byk spent time sesama, sbb tu lah akak akan ingat walaupon sikit kayh? Hafiz xpena pon ckap Hafiz syg akak enn? xpe :) akak tahu Hafiz syg akak kann? Akak harap lahh :/ tapi akak memang sygkan Hafiz. sayang giler Hafiz tahu tak?! hehh! emo pulak aku nii. haishh.pape pon akak nak ckp, yg akak sayang dekat Hafiz! :/



Older Post // Newer Post



Welcome to my land ! ^^Follow me? | Dashboard