♥ Blog Si Bahu Kotak ♥
My Exam Result :)
Sunday, April 22, 2012 | 4:41 PM | 0 Teen Turquoise
ASSALAMUALAIKUM :)
hello fellas! :) meh sini aku nak cite something! aku nak share markah exam aku! aku tahu dah terlambat, tapi aku nak cite jugak! hehee :D aku ade satu paper yg failed. nak tahu? ermmm? aku failed add math  je kod! biase ahh tu, baru first term kan? wat lek wat peace ^^V hahaha! kalau nak tahu result yg lain, tgok gambar kat bawah ni..




result aku xde lah bagus macam korang semua. tapi bagi aku ok lah tuh.. aku bukan nye pandai mcm korang nak score markah tinggi tinggi :/ pape pon next month mid term year exam. aku harap aku boleh buat! kau pon same ye! chayokk! :D

 


Older Post // Newer Post



Welcome to my land ! ^^Follow me? | Dashboard