♥ Blog Si Bahu Kotak ♥
tak payah buat muke macm tuh -,-
Sunday, January 22, 2012 | 7:41 PM | 0 Teen Turquoise
INSPIRING-PICTURES.COM

kau ingat lagi macam mane kau mintak maaf katt aku dulu? kau rase ikhlas ke? you not even look at my face. macam tuh keh kau mintak maaf kat orang kawan? sumpah time tuh aku bengang. rase nak maaf kan kau tuh, memang tak ade lah kan. and now, bila kita terserempak je kau buat muke kesian kat aku. ingat laku sangat ke kau buat muka macam tuh. macam muka mintak kaki tahu tak? please la, dont make that dummy face. sape sape pon tak suke biler orang yang pernah buat salah kat kite, buat MUKE BERSALAH. haishh. setiap penjuru aku nampak muke kau. ape pasal?! hehhh~ sengal kot!

kau kan ade cakap, jangan kacau hidup kau lagi, tp kau yg kacau hidup aku! tahu tak! perlu keh kau buat macam tu ha?! seriously, sampai mati pon aku akan ingat ayat tuh!! >.<


P/S kalau kau baik ngan aku, aku pon baik ngan kau :)






Older Post // Newer Post



Welcome to my land ! ^^Follow me? | Dashboard