♥ Blog Si Bahu Kotak ♥
Tentang Dia :/
Thursday, December 22, 2011 | 9:43 PM | 0 Teen Turquoise
 
 
 22/12/2011. hari keluar result. hhmmm. mcm biase. DIA tak pernak ade and muncul biler result aku keluar. xkesah lah UPSR ke PMR ke. tak payah mengharap sangat lah kan. tu aku cakap, tak gune dapat result gempak kalau orang yang 'dekat' dengan aku xhamek peduli. terkilan tu memang lah ade, tapi nak buat macam mane kan? DIA tak akan amek taw pasal aku punye. tadi time aku sorang2, teringat pulak akt DIA :/ pelik tu mmg ade, ye lah tetibe pilak aku ingat pasal DIA kan? nak menitik air mate aku td. haish~ tak xpe tak xpe. aku kuat, walawpon DIA tak pernah amek tahu pasal aku, aku kena kuat. xpayah nak kesah sangat pasal DIA tuh kayh? :) tak batak pon kan? selame niyh kau hidup pon macam xde dy. so, who cares dude? hahaha





p/s be strong Zah :')


Older Post // Newer Post



Welcome to my land ! ^^Follow me? | Dashboard